Minun kirkkoni – Anu Kiviranta

26.10.2016

Teksti: Minna Siikaniva

Kuva: Kimmo Salvén

Ensimmäinen video sarjasta ”Minun kirkkoni” on julkaistu. Yle Kantti tuottaa Kuopion seurakunnille lyhyitä videoita, joissa kuvataan seurakuntalaisia, vapaaehtoistyöntekijöitä ja työntekijöitä arjen ja elämän keskellä. Videot jaetaan Kuopion ev.lut. seurakuntien YouTube-kanavalla.

Ensimmäisessä videossa kuvataan Alavan seurakunnan Anu Kivirantaa kertomassa tiestään papiksi ja työn keskellä muun muassa jakamassa heijastimia näkymistempauksessa.

Lokakuussa tempaistiin pyöräilijöiden ja kävelijöiden näkyvyyden puolesta Itä-Suomessa. Liikenneturvan ja poliisin yhteiset heijastinpartiot auttavat ihmisiä aamuliikenteessä näkemään ja näkymään.

Yhteistyössä olivat mukana myös Kuopion kaupunki ja Kuopion ev.lut. seurakunnat.  Pastori Anu Kiviranta piti pienen rukoushetken tilaisuuden aluksi ja siirtyi sen jälkeen yhden suojatie-enkelin kanssa jakamaan heijastimia ja pyöränvaloja.