Tulossa Riemullinen päivä

27.4.2016

Teksti: Minna Siikaniva

Kuva: Ohjelmanaiset

Perinteiset Riemu-festivaalit järjestetään Kuopion Satamatorilla sunnuntaina 22.5.

Kolmannen kerran järjestettävä Riemu on ilmainen, koko perheen oma festivaali, jossa on lavaohjelmaa, erilaisia toimintapisteitä ja yhteistä tekemistä hyvällä fiiliksellä.

Järjestelyissä ovat olleet mukana kaikki Kuopion ev.lut. seurakunnat. Aiempina vuosina tapahtuma on kerännyt Satamatorille satoja iloisia ihmisiä. Tänä vuonna Riemun esiintyjäkaartissa ovat muun muassa Tuttiritari ja tutinkantaja Aulis ja Pieni Suuri Seikkailu sekä Tomppa Taikuri.

Juontajina toimivat lapsityönohjaaja Sirpa Pesonen ja nuorisokanttori Jarkko Maukonen. He odottavat jo tapahtumaa innostuneina.

”Olemme yllättyneitä siitä, kuinka iso joukko tekijöitä tarvitaan. Yhteistyöllä kaikki onnistuu hyvin. Hienoa, että tapahtumasta on tullut jo perinne”.

Sirpa Pesonen kertoo, että Riemussa tapaa ison joukon myös niitä lapsiperheitä, joita ei viikkotoiminnassa välttämättä tapaa.

”On myös hienoa, että tämä festari on maksuton ja avoin kaikille. Parasta on myös lasten silmistä paistava riemu. Hyvin pienetkin tekemiset saavat ilon syttymään. Viime vuonna kurja sääkään ei saanut tuota tekemisen iloa sammumaan. Toivon, että tänä vuonna on loistava, aurinkoinen sää. Odotan myös tapaavani hauskan Tuttiritarin ja lasten gospelbändin, joka saa koko perheen rokkaamaan”.

Lämmintä säätä toivoo myös Jarkko Maukonen.

”Voitaisiin vihdoin riemuita kuivin vaattein! Oli sää minkälainen tahansa paikalle
kannattaa tulla. Tarjolla on joka tapauksessa hyviä esiintyjiä, hauskaa toimintaa ja iloista meininkiä.”

Riemu-tunnelmia voi jakaa myös somessa hastagilla #riemufestari. Somettajat osallistuvat arvontaan, jonka palkintona on lahjakortti Ravintola Wanhaan Satamaan.

Järvi-Kuopiosta järjestetään bussikuljetus 5 €/perhe. Ilmoittautumiset bussikuljetukseen Tuomo Kanteleelle, puh. 040 4888 621.

Riemu-festivaalit Kuopion Satamatorilla 22.5.2016 klo 12–15. Vapaa pääsy.

Lue lisää Riemusta ja katso päivän koko ohjelma