Tule päivystäjäksi Palvelevaan puhelimeen

Tule päivystäjäksi Palvelevaan puhelimeen

Palveleva puhelin tarjoaa yhteyden toiseen ihmiseen, joka ottaa asiat vakavasti, pyrkii kuuntelemaan ja ymmärtämään.

Palvelevan puhelimen päivystäjä ei ole ammattiauttaja, vaan ihminen, joka omaan elämänkokemukseensa nojautuen auttaa soittajaa kuuntelemalla ja keskustelemalla.

Soittajalle ei pyritä tarjoamaan valmiita vastauksia, vaan keskustelukumppani tukee löytämään itse elämään parhaiten sopivia ratkaisuja.

Päivystäjä sitoutuu päivystämään kolme tuntia joka kuudes viikko ja osallistumaan ryhmänsä kanssa purkukeskusteluun. Tehtävään perehdytetään ja päivystäjille annetaan koulutusta. Päivystäjiksi haluavat haastatellaan ja mikäli tehtävä tuntuu sopivalta, kutsutaan päivystäjiksi.

Mikäli tunnet tehtävään kutsumusta, ota yhteys Kuopion palvelevan puhelimen toiminnanjohtajaan, sairaalapastori Risto Voutilaiseen, puh. 040 4848484 tai **@**

Palvelevan puhelimen suomenkielinen numero on 01019-0071 ja ruotsinkielinen 01019-0072. Päivystysajat ovat su–to klo 18–01, pe ja la 18–03. Ruotsinkielinen päivystys on joka ilta klo 20–24.