Vuorelan kokoontumistilat syyskaudella

26.8.

Teksti Tuija Hyttinen

Kuva Rakennussuunnittelutoimisto Sormunen&Timonen

Vuorelan kirkon remontin ajan jumalanpalveluksia pidetään kerran kuussa Kunnonpaikan tiloissa. Syksyn ensimmäinen jumalanpalvelus Vuorelassa on perheiden luontokirkko 20.9. Kunnonpaikan rannassa.

Diakoniatyöntekijän vastaanotto avautuu kesätauon jälkeen maanantaina 7.9.  Vastaanotto on Kunnonpaikan aulatilassa maanantaisin: puhelinaika on klo 9-10 ja vastaanotto ilman ajanvarausta klo 10–11. Tarvittaessa tilat luottamuksellisiin keskusteluihin löytyy Kunnonpaikasta.

Päivä- ja perhekerhot kokoontuvat Vuorelan nuoristotalolla.

Remontti etenee pääosin suunnitellusti

Vuorelan kirkon remontti etenee pääosin suunnitelmien mukaan. Ilmanvaihdon konehuoneen ja hissin osalta yleisaikataulu on hieman myöhässä, koska konehuone osoittautui korkeusmitoiltaan pienemmäksi kuin vanhojen suunnitelmaleikkausten perusteella pääteltiin.

”Konehuoneen ja ilmanvaihtolaitteiden osalta suunnitelmia tarkistettiin, ja rakennustöissä ollaan konehuoneen osalta noin kaksi viikkoa yleisaikataulusta myöhässä. Tavarahissin osalta ongelmana on sen pitkä toimitusaika, josta johtuen hissin asennus saattaa jäädä jälkitoimitukseen”, kertoo talousjohtaja Urpo Reponen.