Valtakunnallisia kesätapahtumia

24.6.2015

Teksti: Heli Haring

1. Suviseurat 26.–29.6. Vaasassa

Suviseurat on Pohjoismaiden suurin hengellinen tapahtuma, joka kokoaa noin 75 000 kävijää. Tapahtuma on vanhoillislestadiolaisen herätysliikkeen jokavuotinen kesäjuhla. Kesäseuraradio välittää koko seurojen ajan puheiden lisäksi toimitettua ohjelmaa. Ohjelma on kuunneltavissa myös verkossa.

Suviseurat.fi

2. Valtakunnallinen Evankeliumijuhla 26.–28.6. Sastamalassa

Valtakunnallinen Evankeliumijuhla tarjoaa kasvua ja elämyksiä Jumalan sanan äärellä kaiken ikäisille. Mukana muun muassa Turun Piispa Kaarlo Kalliala, stand up -koomikko Mikko Vaismaa, Club for Five ja Hanna Ekola. Evankeliumijuhlan järjestävät Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys, Sastamalan seurakunta ja Sastamalan kaupunki.

Evankeliumijuhlat.fi

3. Herättäjäjuhlat 3.–5.7. Sotkamossa

Herännäisseuraliikkeen sydän sykkii veisatuissa Siionin virsissä. Ne ovat pääsääntöisesti seuraväen rukouksia, mutta myös seurapuheita ja herännäisyyden uskon tulkintaa. Vuokatin vaaroistaan tunnetun Sotkamon juhlien tunnukseksi valittiin ”En pelkää vaarojen matkaa”.

4 Valtakunnalliset Kansanlähetyspäivät 3.–5.7. Turussa. Kansanlähetyspäivillä Turun Messukeskuksessa teemana on armo. Järjestäjänä Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys.

Herattajajuhlat.fi

4. Valtakunnalliset Kansanlähetyspäivät 3.–5.7. Turussa.

Kansanlahetyspaivat.fi