Kirkko ja koti -lehden jakelu

Kirkko ja koti -lehden jakelu

25.2.2015

Kirkko ja koti -lehti ilmestyy vuonna 2015 jokaisen kuukauden viimeisenä keskiviikkona, pois lukien heinäkuu. Kesällä ilmestyy erillinen kesälehti tai liite. Lehti jaetaan kaikille kotitalouksille, joilla ei ole mainos- ja ilmaisjakelukieltoa.

Posti on muuttanut jakelukäytäntöjään. Postia ei jaeta joka päivä kaikilla alueilla. Tästä syystä myös Kirkko ja koti -lehti saatetaan jakaa koteihin keskiviikkona, torstaina tai perjantaina. Verkossa lehti on luettavissa aina ilmestymispäivänä kirkkojakoti.fi. Jakeluongelmista voi ilmoittaa suoraan **@**, Posti 0200 71000, Suora Lähetys 017 264 7800.

Lisätietoja tapahtumista saat seurakuntasi kausiesitteistä ja seurakuntien verkkosivuilta. Kaikki tapahtumat ilmoitetaan seurakuntayhtymän tapahtumakalenterissa osoitteessa: kuopionseurakunnat.fi/kalenteri.