Kunnon kohotusta ja katekismuksen kertausta

1.10.2014

Teksti: Minna Siikaniva

Kuva: Tuija Hyttinen

Puijon seurakunnan miesten sählyiltojen konsepti on yksinkertainen. Ensin hikoillaan sählymailan varressa ja lopuksi käsitellään lyhyesti jokin kristinuskon kohta katekismuksesta.

Antti Karttunen huomasi ilmoituksen lehdestä vuosi sitten. ”Olen ollut alusta asti toiminnassa mukana, vain muutama kerta on jäänyt väliin. Hyvässä porukassa on hauska tavata viikoittain. Ikähaarukka on sopivan laaja, mukana on 25–60 -vuotiaita. ”

”Katekismuksen osuus on lyhyt. Mielestäni se voisi olla pidempikin, ei seurakuntayhteyttä tarvitse piilottaa”, Ville Kuusela puolestaan pohtii.

Miesten sählyä Puijon kirkon pallosalissa tiistaisin klo 16.00 - 17.30. Vuoro on maksuton.

”Tule hyvä mies mukaan harhauttamaan pastori pelikentällä!”, aikuistyön pappi Teemu Voutilainen kehottaa.